top of page
COCW7768.JPG

Kitesurfles Locaties

De beste kitesurf spots van Friesland

Kitesurfles Locaties
kitesurfen in friesland

Omdat we volledig mobiel zijn, zijn we altijd te vinden op de beste kitesurf locaties aan het IJsselmeer.

 

Veel spots aan het IJsselmeer hebben het enorme voordeel dat het ondiep genoeg is om er te kunnen staan. Ook zijn er geen hoge golven zoals aan zee, dus kan je je volledig focussen op het leerproces tijdens je kitesurfles!

Natuurlijk wij voor jou kitesurfles enorm afhankelijk van de wind, en die wil nogal eens van gedachten veranderen.

 

Als de wind van richting veranderd, verplaatsen wij met de wind mee, zodat wij je altijd de meest optimale condities kunnen bieden voor jou kitesurfles of kitesurfcursus.

Kitesurfles kornwerderzand

Kornwerderzand op de Afsluitdijk is onze meest noordelijke spot, dichtbij Makkum en is een perfecte spek om te leren kitesurfen.

Met een wind uit het zuidwesten en zuiden zijn we hier vaak te vinden voor de kitesurflessen. Maar uniek aan Kornwerderzand is dat het ook goed is voor een kitesurfles met wind vanuit het oosten!

Het water is hier een ideale diepte om te leren kitesurfen, want je kan er bijna overal staan. Ook zijn hier weinig golven, perfect dus voor de beginnende kitesurfer en gevorderden die hun skills willen bijspijkeren!

Kitesurfles Kornwerderzand
Kitesurfles Makkum

Kitesurfles makkum

De kitesurfles locatie Makkum heeft een mooi strand bij het recreatiepark De Holle Poarte en is ook erg populair bij windsurfers.

In het najaar en de winter is dit onze vaste locatie voor kitesurflessen en vooral voor gevorderden die komen voor een coaching sessie. Van 1 mei tot en met 1 oktober wijken we uit naar onze andere favoriet: Kornwerderzand.

Kitesurfen in Makkum is als een droom, met vlak en ondiep water is deze spot geweldig voor jouw kitesurfles. We zijn hier te vinden als de wind uit het noordoosten en het zuidwesten komt. 

Kitesurfles workum

Workum is een van de beste en meest populaire locaties voor kitesurflessen.

Een mooi groot strand, ondiep water en vaarbaar met wind vanuit bijna alle hoeken is het geen wonder dat Workum een van onze favoriete spots is om kitesurfles te geven.

Gelegen aan een grote camping, dus je kan zo vanuit je tent het water in rollen voor je kitesurfles!

Kitesurfles Workum
Kitesurfles Mirns

Kitesurfles Mirns

Oh beautiful Mirns! Wat een mooie spot om te kitesurfen. De meest zuidelijk spot waar wij heen gaan voor onze kitesurflessen.

Omdat kitesurf locatie Mirns zich om het zuidelijke hoekje van de Friese peninsula bevindt, is het hier ideaal als de wind pal uit het zuiden komt.

Veel ruimte, een strandje om wat bij te kleuren en een leuk paviljoen voor een koffie.

Laat het ons weten als je in de buurt van Mirns bent en een kitesurfles wilt volgen!

bottom of page