top of page

privé kitesurf les - 2 uur

€ 165

Een volledig gepersonaliseerde sessie van 2 uur met je eigen instructeur is veruit de meest effectieve manier om te leren kitesurfen als beginner, om je geheugen wat op te frissen en om toch eens eindelijk die trick te landen die al een jaar op het to-do lijstje staat!

Introductieles voor de complete beginner - no skill required!

Voordat je gelijk aan een volledige cursus van drie dagen begint, is het misschien toch wel fijn om eerst even te kijken of het wel wat voor jou is.

  • Zodra je volledig uitgerust bent met het hoogste kwaliteit materiaal, o.a. een wetsuit, trapeze en helm, beginnen we je eerste kitesurf les met een beknopte inleiding m.b.t. de wind, de kite en de locatie.

  • Na een zorgvuldige doorloop van de veiligheidssystemen en een korte simulatie van de controle van de kite, lopen we lekker het (ondiepe) water in en mag je gelijk voelen hoe het is om zo'n mooie vlieger boven je hoofd te hebben! Tijdens je eerste les gebruiken we altijd een kleinere vlieger met soms ook kortere lijnen, hierdoor zal je nooit overvallen worden door de kracht.

  • Een sterke fundering is essentieel voor een goed huis. Kite-controle is het mantra van je eerste kitesurf les, we zullen daarom extra veel tijd besteden aan de besturing van de kite. Dit zal ervoor zorgen dat je een goede fundering hebt om al de volgende vaardigheden op te bouwen!

  • Body-dragging, nu wordt het spannend! Tegen het einde van je eerste les, zodra je de kite-controle goed onder de knie hebt, gaan we over op een van de belangrijkste skills van de aspirant-kitesurfer: de body-drag! De naam verklapt het misschien al voor je; onze body wordt door de kite door het water gedragged. Dit is een enorm gaaf gevoel, de eerste keer dat je samen met je vlieger gecontroleerd over het water glijdt! 

  • Dit alles is natuurlijk ter voor bereiding van de kennismaking met het board, die tijdens je volgende les om de hoek komt kijken!

 

 

Opfrissen en sessies voor gevorderden

Ben je wat stoffig na een lange, koude winter? Misschien heb je al een kitesurf cursus gevolgd, kan je al een beetje varen, maar wil je toch meer zekerheid om echt onafhankelijk het water op te kunnen? Of ben je al een jaar aan het kitesurfen, en lukt het je maar niet om die back-roll netjes te landen? We've got you covered!

  • Bluetooth communicatie systeem - Voor je opfris-les en coaching voor gevorderden maken we gebruik van een state-of-the-art bluetooth communicatie systeem gemonteerd op je helm. Hierdoor sta je altijd in direct contact met je instructeur, voor real-time feedback en begeleiding.

  • GoPro opnames - Zeker als je de puntjes op de 'i' wilt zetten op je vaardigheden, je eerste sprong wilt maken of je gaat voor je eerste back-roll, is het super fijn om jezelf te zien. Daarom maken we hier en daar korte opnames van je progressie, zodat je kan leren van je successen en je fouten!

  • Deze gepersonaliseerde sessies worden volledig afgestemd op jouw bestaande vaardigheden en manier van leren. Zo mag jij bepalen wat je graag wilt leren, maar zullen we je genoeg inspireren en stimuleren om te blijven groeien!

Bel of email nu om je privé kitesurf les in te plannen voor de volgende winderige dag in Friesland aan het IJsselmeer!

See you on the water!

- Mink

bottom of page